02 maj 2006

Dobrodošli na novem naslovu


Dragi blogovski in drugi prijatelji. Dobrodošli na novem Dexterjevem blogu. Selitev je bila nujna zaradi nevzdržnih tehničnih razmer na prejšnjem naslovu. Moja blogovska izkušnja se torej nadaljuje v drugih pogojih, s tem da bo tako naslov kot vsebina bloga ostala enaka kot doslej. Edina sprememba je avatar, saj blogspot očitno ne mara mojega starega svetega Jurija (na sliki zgoraj), zato sem moral za silo izbrati novega (na sliki v profilu), ki pa mi je - priznam - manj všeč. No ja, spremembe so včasih boleče, a nujne. Se beremo.
vaš
Luka


P.S. Zgodbo o dokončnih razlogih za moj odhod je za široki svet obelodanila naša ljuba prijateljica, Slava vojvodine Kranjske.

P.P.S. sicer pa sem, kot lahko vidite, na novi naslov začel uvažati stare poste... ko bodo vsi zbrani na tem mestu, se bo stari Dexter lahko dokončno poslovil od te solzne doline.

11 komentarjev:

Simon pravi ...

Jah, dobrodosel med nami na Bloggerju.
Sem te ze bukmarkal.
In pa hvala, da sem med linki na visokem drugem mestu.
Ostajam reden bralec.

luka pravi ...

Hvala, ti si pa hiter :)

jin pravi ...

Sem prišel čekirat kako kaj gre :)

Hm, DELO izgublja najboljše blogerje. Krakarjev je že itak odšel, videl sem, da tudi Brinova jagoda, ti. Če gre še peščica (kot Agent in Erlah in še nekateri) potem bo tam ostalo samo sranje.

Le kako je lahko prišlo tako daleč?

Aljoša pravi ...

Končno si pobegnil iz tistega kokošnjaka ;) Delovi blogi so imeli zaradi svoje enostavnosti precejšen potencial, a administratorjem je očitno dol viselo za vse skupaj... Anyway, dobrodošel na Bloggerju!

Luka Lisjak pravi ...

Saj sem ti rekel, da sem stoik: jaz bi vztrajal in nisem pobegnil: bil sem pregnan. Naenkrat so začeli izginjati moji posti: rešil sem do januarja (poleg daljših esejčkov, ki sem jih itak imel shranjene v računalniku). To se je zgodilo še marsikomu: the Slovenia's blog desaparecidos case.

Sicer pa skoči na Delov blogerski portal: lahko ga vidiš razpadati pri živem telesu :)

Al pravi ...

Luka, dobrodošel na novem naslovu!

Res je, pri živem telesu. Se sprašujem, ali je to lahko tudi politika samega Dela, ki je ugotovilo, da Bloga tehnično, administrativno itd. že dolgo ne obvladuje več. Ali ni najlepše žrtvovati eno ovco (ki tako ali tako za nas ostaja pod nepravim imenom in brez sankcij), in reči javno, da zaradi bogzna kakšnih težav ukinjaš Blog?

Želim ti, da se boš dobro počutil tu, varno objavljal, kar te bo veselilo. Prav lepo te pozdravljam,

(izbrisana)

cheeroke pravi ...

Tako je, se beremo!

cookie pravi ...

če boš kaj rabil, kak nasvet, kar vprašaj.

Dancer The Great pravi ...

Lep pozdrav!
Sm te pršu pozdravt na nov naslov. Se lahko zgodi, da bom tud jaz kej tuki objavlu. Nč novga ne bom izumu, samo tist kar bom na Delu objavu bom še sm, pa bo.
Samo še privadet se moram konceptu.

Uživaj!

lea pravi ...

zivijo Lisjak... sem tudi jaz zdaj zasidrala mojo jahto v tem zalivu... se beremo...

Luka Lisjak pravi ...

Hvala vsem za spodbudne besede.

Cookie: ja, sem videl, da nudi blogspot ogromno nekih možnosti, ki jih moram še dodobra preštudirati, da jih bom uporabljal optimalno. Gotovo te bom še kdaj pobaral, kako in kaj :)